2004 óta folyamatosan foglalkozom munkaközvetítéssel és ezernyi cv-ét láttam már. Láttam jókat is rosszakat is. Munkám során sokszor kellett tanácsot adnom önéletrajzokkal kapcsolatban.

 

Az Ön CV-je lehet bármilyen jó, az még önmagában nem garantálja az állás elnyerését. Azt viszont mindenképp le kell szögezni, hogy egy jól megírt és mutatós önéletrajz nagy hatást gyakorolhat a munkaadóra, ami elég lehet ahhoz, hogy bejusson az interjúra. A CV célja az, hogy megmutassa az Ön rátermettségét, hogy alkalmas a problémák elsimítására, hogy a háta mögött lévő tapasztalattal meg tudja oldani azokat a feladatokat, amiket a munkaadó fontosnak tart. Ha a munkaadó azt látja a CV-jéből, hogy dolgos emberről van szó, akkor ez már növeli a lehetőségét annak, hogy megkapja a kiválasztott állást.

Gondoljon arra, hogy a CV egy személyes reklámanyag. Ebben meg kell mutatnia, hogy mit ért el idáig és mire képes még. A stratégia az, hogy olyan kulcsszavakat kell használni a megírás közben, amelyek személyessé teszik az elnyerésre kiválasztott állásajánlatot.

Egy jó önéletrajz bemutatja az Ön kapcsolatteremtő, -tartó és szervezői képességeit. Ez egy felhívás a munkaadónak, ami megmutatja, milyen jó munkaerővel van dolga. Ellentétben, egy rosszul megfogalmazott CV az első pillantás után a kukában végezheti.

Hogyan írjon CV-t? Próbálok Önnek ebben segítséget nyújtani. Jelen szolgáltatásom komplett pályázati anyagot kínál Önnek elérhető áron.

 

Akciós kezdő csomagom pályakezdők részére tartalmaz egy angol nyelven megírt CV-ét és egy motivációs levelet.

A csomag ára: 7.000,- Ft

Akciós kezdő csomagom tapasztalt munkavállalók részére szintén tartalmaz egy angol nyelven megírt CV-ét és egy motivációs levelet.

A csomag ára: 10.000,- Ft

 

Mindamellett egyfajta bónuszként ingyenes tanácsadással szolgálok mindenkninek, aki fenti csomagok egyikét megrendeli.

Az ingyenes tanacsadás magába foglal olyan információkat, amely nagyban segíti a külföldi munkakeresést.

 

 

Oldalmenü
Naptár