"Csak egy nagy köszönetet szeretnék mondanni a csodálatos tapasztalatért, amit a munka során kaptam. Megőrzöm a kedves emlékeket és remélhetőleg használni tudom a tapasztalatot amit gyűjtöttem az új munkámban rendőrként. Nem lettem volna alkalmas, ha nem kaptam volna ilyen fantasztikus alapokat."

"Nagyon sokat tanultam, amíg gondozóként dolgoztam. Sok helyen jártam Angliába, ahova másképpen nem jutatottam volna el, sokkal türelmesebb lettem és kevésbé önző. Több dolgot teszek az emberekért most és a főzési tudományon is jelentősen fejlődött"

"Köszönöm, hogy ilyen lehetőséget adtak nekem, hogy dolgozhassak Angliában, fejlesszem a nyelvtudásom, utazzak és csodálatos embereket ismerjek meg, ez mind megfizethetetlen és soha nem fogom elfelejteni, amin átmentem az elmúlt évben Angliában!"

 

"Gondolkodom a tapasztalatom és tudásom kiterjesztését szociális munka területén. Élveztem a munka kihívásait a különböző egyénekkel és azok különböző szükségeivel, illetve erősebb és toleránsabb lettem. Jó volt tudni, hogy segíthettem másokon, hogy azok aktívabb és fügetlenebb életet élhessenek."

 "Azért írok, hogy elmondjam köszönöm, mert Önökkel és a cégükkel dolgozni nagyon hatékony, tapasztaltot adó és megbízható volt. Ez volt az egyik legérdekesebb és valóban aktív periódusa az életemnek. Nagyon élveztem a lehetőségek és munkaajánlatok gazdag tárházát és a folyamatos meglepetéseket minden egyes ügyfélnél"

 
"Minden ügyfél akinél dolgoztam nagyon kedves volt és a legszebb heteimet töltöttem néhányukkal és amit tanultam, valószínűleg az elkövetkezendő 50 évben tudom használni. Az egész tapasztalat nagy kincs lesz nekem ahogy befejezem az orvosi tanulmányaimat és mialatt munkát keresek egészségügyi területen"


"Nagyon élveztem ezt az időszakot és nagyon sokat tanultam a rokkantságról, az életről és magamról. Remélem egy napon ( a közel jövőben) vissza tudok jönni Angliába és dolgozhatok itt újra."

"Amíg megfelelő okok miatt csinálod ezt és mindig tudod, hogy te egy profi üzletben veszel részt, akkor lehetsz csak boldog és sikeres"

 

Kedves Andrea!
 
A referenciákkal sajnos voltak gondjaim és haza kellett jönnöm miattuk. Szeptember 28-án kezdek dolgozni Londoni ügyfélnél. A tanfolyam nem volt túl nehéz, a nyelv volt számomra a legnehezebb, mert nagyon elszoktam az angol kiejtéstől. Meglepődtem, milyen sok eszközük van a sérülteknek arra, hogy könyebben éljenek, könnyebben lehessen őket kezelni. Idehaza csak a kerekesszéket és nagyon ritkán elektromos tolószéket láttam. Családi és korházi körülmények között is kézzel pakolgatták, tették-vették őket. Jah az hogy itthon pelenka a fő székelési segédezköz, Angliában meg nem is használják a másik nagyon meglepő dolog volt számomra.
Na hirtelen ennyi, majd az első munkám alatt vagy után még írok.
Addig is a legjobbakat!
 
Levi

 Szia Andrea!
[15:10:51] Vegh Edit: Mar regota szerettem volna irni neked, de nem jott ugy ossze
[15:11:06] Fogarasi Andrea: szia
[15:11:19] Vegh Edit: Csak azt akartam, hogy jol erzem magam a cegnel, mar a 3. "bevetesemen" vagyok
[15:11:37] Fogarasi Andrea: ennek nagyon örülök
[15:11:41] Fogarasi Andrea: :)
[15:12:00] Vegh Edit: Igen, En is, mert elegge aggodos vagyok, de lassan belerazodom!
[15:12:17] Vegh Edit: Szoval csak ennyi!
[15:12:23] Vegh Edit: Tovabbi szep napot!!!
[15:12:30] Fogarasi Andrea: neked is viszont!
[15:12:35] Vegh Edit: szia
[15:12:38] Fogarasi Andrea: szia

 

Oldalmenü
Naptár